06-85338583
info@alrawirijschool.nl
09:00 tot 17:00 PM / 6 Dagen

Bus – Vrachtwagen rijbewijs

Stappen om Rijbewijs CE en D te krijgen

Met klasse C kunt u een vrachtwagen besturen zonder aanhanger.
De CE-klasse geeft u toestemming om een ​​vrachtwagen met aanhanger te besturen en u heeft een aanvullende praktisch examen nodig om dat te halen.

Voorwaarden:

U bent tenminste 18 jaar
Rijbewijs B ongeacht de periode.
Drie examens zijn vereist:
Verkeersregels en mechanica (RV1). De examentijd is 75 minuten, het examen bestaat uit 50 vragen (25 vraag per onderwerp) en u geslaagd bent als u 40 vragen juist hebt.
Artikel over goederen en vergunningen, wetten en arbeidsuren, veiligheid of passagiers en vervoer voor de bus… e.z.v. Dit is ook 75 minuten en 50 vragen waarvan 40 vragen moet juist zijn.
Code 95, het examen is 120 minuten, wat neerkomt op 45 vragen verdeeld over 3 onderwerpen van de scheepvaartsituatie binnen Nederland en binnen de vakbond en daarbuiten. U moet 35 vragen hebt om te slagen en u kunt dit examen voor of na het praktijkexamen nemen.(De geldigheid van elk onderwerp is twee jaar vanaf de datum van succes en onafhankelijk van elk onderwerp)
De reservering  kosten in het Nederlands liggen tussen de 35-45 euro per onderwerp, en het kost tot 475 euro met een tolk.
Studeren in het Nederlands heeft tenminste A2-B1 niveau
Studeren in het Arabisch is momenteel beschikbaar via online cursussen (12 – 14 uren) met een samenvatting en gratis examens pakket t.v.w 15 euro

Klik hier om onze website te opennen: